29/12/2010

Urban Outfitters Türkiye'ye gönderim yapsın kampanyası!




Bütün çabam,indirimlere iç geçirerek bakan, online sipariş vermek isteyip de Türkiye'ye kargo gönderimi yapılmadığını öğrenmenin üzüntüsünü yaşayan Urban Outfitters hayranları için. Tabii kendim için de... İstinye Park'ları mı dolaşmadım, Nişantaşı'nı Top Shop'ları mı arşınlamadım.. Her bir şey yaptım, gene de kendime uygun yer bulamadım. Beni Urban Outfitters paklar. "Beni de!" diyorsanız, No Shipping No Shopping fan sayfasına üye olun, ben de onları taciz etmeye devam edeyim. Ankaraya deniz getiremem ama Türkiye'ye Urban Outfitters getirmeye kararlıyım. Hadi bakalım gazaamız mübarek olsun.

Burayı tıkla:

facebook/noshippingnoshopping

22/12/2010

Cumartesi Matchbox'tayız!







Ve Cumartesi bir yeni yıl partisi de Matchbox Cihangir'den! İçki var, müzik var, en iyi vintage parçalar var var da var. Yeri gelmişken; geçen gün Matchbox'a uğradım, çok tanıdık yüzlü bir kız sırtında balık işlemesi olan krem rengi bir gömlek deniyordu. Çok yakıştı ama sırf almasın diye sesimi çıkarmadım. Çok kötüyüm ha.. Duruyo mu bilmiyorum, Cumartesi partide bakıcam. Arada beni seven arkadaşım varsa, orda bir de renkli kuş broşu var. Gözüm hep onda ama alamadım bi türlü. Yılbaşı hediyesi falan almak isterseniz hani:p Neyse, Cumartesi görüşürüz!

Tabe Kıyamet'ten Yeni Koleksiyon







Erken yılbaşı partileri başladı! Tabe Kıyamet de bu Cumartesi, Teşvikiye'de yılbaşı partisi bahanesiyle yeni koleksiyonunu tanıtıyor. Koleksiyonun parçaları Berlin, Paris ve Los Angeles'tan. Galatasaray'daki yerlerine çok gitmiştim ama yuhlar olsun ki Teşvikiye'ye henüz uğramadım. Gayet merak içindeyim.

20/12/2010

Feriköy'de Flim-Flam




Feriköy Pazarı'na bu blogda yer verdim mi hiç? Sürekli aklımda olan, her davette beni heyecanlandıran bi yer olmasına rağmen bi türlü gidemedim. Ama bu hafta sonu kesin ordayım, çünkü Flim-Flam Dünyası da orada. Hem arkadaşımın çayını içicem, hem alışveriş yapıcam, hem ikinci el, antika ve el işine doyucam. Bir yandan da vintage kıyafetlerimi satasım var. Du bakalım kıyabilirsem.

Flim Flam Duygu'nun blogu
flimflamdunyasi.blogspot.com

Feriköy'de Bir Pazar sitesi:
ferikoydebirpazar.com

Dilan Bozyel, Kuşak Farkı'nda

Kuşak Farkı/20 Aralik 2010-diyarbakir from dilan bozyel on Vimeo.




Henüz 25 yaşında olmasına rağmen, kendini iyi bir moda fotoğrafçısı olarak kabul ettiren Dilan Bozyel, Diyarbakır'dan canlı olarak yayınlanan "Kuşak Farkı" programındaydı. Bu kızı hem çok yetenekli, hem çok akıllı bulduğumu söylemiş miydim?

Yeri gelmişken sevdiğim bi fotoğrafını da koyayım. Daha fazlası web sitesinde: dilanbozyel.com

13/12/2010

Zippora & Jessie





Koleksiyon güzel, kız güzel, o halde neden siteye gidip daha fazlasına bakmıyoruz ki?

http://www.jessiehill.net/

09/12/2010

Online Vintage Store: Pampa





Geçtiğimiz haftalarda "Yüksek bel pantolon istiyorum" diye tutturup girdiğim post'un üzerine Feride, Pampa'nın web sitesini önermiş bana. İlk defa haberim oldu. Pampa online bir alışveriş sitesi ve sadece vintage kıyafetler satıyor. Fiyatlar bana makul geldi. Sadece benim istediğim pantolon çok pahalı:p Buyurun bu da linki:

pampa.me

İnternetten alışveriş yapmayı sevmeyen vintageseverler için her zamanki gibi önerim Cihangir'deki Matchbox butik. Saba ve Verda kardeşlerin zevkine göre yurt dışından topladığı birbirinden iyi parçalar var ve vintage butiklerin o kendine has ekşi küf kokusu burada yok.

07/12/2010

making the invisible visible





Brothers & Sisters ajansından Kirsten Rutherford ve Lisa Jelliffe ikilisinin Uluslararası Af Örgütü'ne dikkat çekmek için hazırladığı “Making the invisible visible" projesi Londra sokaklarına damgasını vurdu.

02/12/2010

zıpla Kate!

Kate Moss hayranlığım Agyness Deyn hayranlığımdan önce gelir. Kimseler yokken o vardır. Çilli suratı, kedi gözleri, minik memeleri bir yana şu dünyada Johnny Depp ve Pete Doherty gibi her kadının ağzının suyunu akıtan adamları kendine aşık etmişliği vardır. O zıplamıcak, havalara uçmucak, kendini duvardan duvara savurmucak da ben mi yapıcam.Bir de benim küçük meme iyidir postum nerde, bunun altına iyi giderdi. Buyrun Kate Moss Bouncing:

Kate Moss Bouncing from darko666 on Vimeo.

01/12/2010

Craig, Kokon To Zai vitrininde

Londra'nın en sıra dışı butiklerinden Kokon To Zai, vitrinine St Martins'den henüz mezun olan Craig Green'in tasarımlarını yerleştirdi. İşte Craig'in erkek tasarımlarından bazıları:






kaynak: Dazed Digital

H&M, Amsterdam'da nasıl açıldı?



Yukarıdaki fotoğrafa bakın, ilginizi çektiyse daha fazlası için aşağıdaki videoyu izleyin. Bizde Nerdworking tarafından "yak, işlet, devret" ekseninde geçen hafta çatısı yanan Haydarpaşa Garı'na Yekpare adıyla yapılan ve binlerce kişi tarafından izlenen projenin bir benzeri. İzlerken eğlenmeyen buna konuşsun: maydonoz

3D projection mapping in the city centre of Amsterdam for H&M: