07/07/2010

o delik kapansın



şimdi ilk soru, yazın bu sıcaklarında o plastikler ayaklarımızı terletmeyecek mi? yanında ayak kokusuna karşı bi önlem de verecekler mi? ben bunların cevabını almadan plastik ayakkabı almam arkadaş. ama illa da almak isteyenlere yukarıdaki modeli öneririm. ne kadar cici, mavisi ne güzel. markası melissa. melissa plastic dreams

bu yaz başından beri, Nişantaşı sokaklarında şu alttaki modeli de görür oldum. o ne kardeşim? parmağın ucunda ufacık bir delik. "gösteririm vermem" der gibi, çok kişiliksiz bir delik o. üstelik çok itici bir tarafı var, çözemedim ama var bi şeyi. o ayakkabıyla birini gördüğümde psikolojik galiba ama o minicik ne idiğü belirsiz delikten buram buram bir ayak kokusu geliyor burnuma. moda olan her şeyi geçirmeyin ayağınıza. o çirkin crocs'ları da rahat dediniz bin bir bahane buldunuz çıkarmadınız ayağınızdan bişey demedik ama bu delikliye tahammül göstermemi beklemeyin. öte durun.


14 comments:

touch the sky said...

o deliğe ister istemez bakıyor bi de insan içi dipsiz kuyu gibi hehee bi de koku fikri komik olmuş hoşuma gitti :))

vintage peony said...

crocslar ve uğğ'lar kadar çirkin ayakkabı daha da yapılmadı.

Cerenicus said...

Okurken koptum, alsam mı acaba diye düşünüyordum, temelli vazgeçtim daha da delikli melissa almam :)))

http://cerengnc.blogspot.com/

pipi disko said...

bir de kızlar eğer bir Kate Moss değilseniz, Adile Naşit'ten az biraz uzunsanız, minicik jean şort altına giydiğiniz ugg'larla daha çok paçalı bir tavuğa benzersiniz. ayak kokusundan ayar veremediysem, burdan dikkate alın bari.

dugu said...

duruma el koymak isterim. bu modeller değil ama ayıla bayıla aldığım bir melissa shoes varkiğğ..

bir kere en başta ayakkabı çok rahat ve eğer elinize alıp koklama şansınız olursa ayakkabıların kendine has çok tatlı bir kokusu olduğunu farkedebilirsiniz.

tabiğ zevk meselesidir. ben pek severek kullanıyorum.

Seçkin Deniz said...

alltaki bildiğin eskiden köylerde giyilen lastik papuç, bir de denizde taş batmasın! :)


Lenovo Warcraft 3 Ligi

Seçkin Deniz said...

alltaki bildiğin eskiden köylerde giyilen lastik papuç, bir de denizde taş batmasın! :)


Lenovo Warcraft 3 Ligi

Seçkin Deniz said...

alltaki bildiğin eskiden köylerde giyilen lastik papuç, bir de denizde taş batmasın! :)


Lenovo Warcraft 3 Ligi

Tom said...

Beautifull shoes ;-)

Anonymous said...

ucu yırtık çorap etkisi yaratıyor ben o delik..

Eda Yılmaz said...

:)) o alttakinin deliği daha büyük olanından var bende, sadece baş parmak tırnağı görünüyor ordan. Bence güzel bir görüntü oluyor, özellikle melissanın modelleri çok hoş geliyor bana. Ama bakış açına koptum tabi, hiç koku açısından bakmamıştım olaya:))

feşın iz peşın said...

ben iki yıl önce tatil için grendha dan almıştım, sonra tatil bitince de giymeye başladım, şimdiye kadar kullandığım en rahat, en kaliteli babet. Kirlendi mi alıyorum elime bi sünger ve sabun, yıkıyorum, mis gibi, koku ve ter için bişey diyemiyciim zira benim ayaklarım hiç kokmaz ve terlemez, bunda da öyle bişey olmadı.

Unknown said...

arkadaşlar bende yazmak istedim, melisa vivien ve daha bir çok markanın bu model ayakkabılarından aldım ve çokda rahat giyiyorum kesinlikle ayak kokusu yapmıyor ve ayak kokusunuda engelliyor. Diğer ayakkabılar yazın daha çok koku yaparken bunda tek bir şikayet almadım...
İçiniz rahat olacak şekilde güle güle giyin diyorum..

Unknown said...

melissalara bayılıyorum o ayrı ama o delik bazen gerçekten rahatsız edici geliyor göze :)

http://fashionwithmelis.blogspot.com