23/06/2010

Hüssein'im Tokyo'da



Kendi kendimize milli gurur ilan ettiğimiz ama koleksiyonlarında kullandığı Türk kahvesi ve tavla dışında burayla çok da ilgisi olmayan evladımız Hüseyin Çağlayan'ın "From Fashion and Back" sergisinin Japonya'da Modern Sanatlar Galerisi'ndeki son günü olduğunu öğrendim. Bugün.

Sevgili Japon takipçilerim sakın ola ki kaçırmayın, gece mece dinlemeyin gidin bol bol fotoğraf çekin. Elbisesi bııızzzzzttt diye şapkasında toplanıp kukusu görünen modelleri görünce sakın şaşırmayın, utanmayın, o tuhaf "aaanngh" sesini çıkarmayın. ben bu sergiyi bizzat kendi gözlerimle gördüm, ayaklarımla dolaştım, gurur duydum. Evet, hatta o gün ilk defa Londra'da "lan Türk'üm ha ben, bak bu da Türk hehe" diye sergiyi gezen ingilizlere omuz attım. Bi an İngiliz yerine turist yazasım geldi, kendime geldim.

* Bunlar da, kendi objektifimden enstanteneler efendim. kıskanmayın, çok sefil günlerdi, dışarda sergilerde gezer, evde köyden gelen bulgurumuzu yerdik. valla bak inan ki..




2 comments:

WoWo said...

Londradaki sergisini gezmiştim Hüseyin'in HArika işler yapıyor. Yine de göç temalı defilesi ve Lefkoşa havaalanındaki tavla oyunu en sevdiğimçalışmaları.. şimdilik tabiiiiiiiiii

pipi disko said...

şimdilik kelimesi beni ürkütüyo:)